sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kiitokseksi kaasoille

Haluan esitellä kaasojen lahjat täällä, sillä en usko, että he blogiani ovat löytäneet tai osanneet edes etsiä (en ole blogailusta oikeastaan muille kuin sulholle kertonut). Jos nyt kuitenkin kaasoni ovat tänne jotenkin päätyneet, lopettakaa lukeminen heti! :D

Olen aikaisemmin esitellyt sampanjapullot, jotka saivat ylle kimalletta ja, jotka ovat osa kaasojen lahjaa. Sain kaasojen lahjat kasattu jo muutama viikko sitten, ja olin todella tyytyväinen, että olin niin aikaisin liikenteessä. Kaasojen lahjat ovatkin olleet jo pitkään mielessä, sillä olin alkuvuodesta hopeakorukurssilla, jossa sain idean tehdä riipukset vanhoista hopealusikoista kaasoilleni. Samojen lusikoiden varsista tein itselleni korun. Tilasin sitten vain ketjut koruliikkeestä näihin tekemiini riipuksiin.

Olen jonkin verran myös näperrellyt helmistä koruja, joten päätin tehdä kaasoille myös rannekorut. Rannekoruista tein hieman erilaiset, jotta korut olisivat mahdollisimman paljon kantajansa näköisiä. Kaasot voivat halutessaan laittaa tämä sitten ranteeseen hääpäivänä. Korujen lisäksi hommasin Iittalan pienet Vitriinit, joissa voi vaikka säilyttää jotain pieniä koruja tai jos haluaa muuhun käyttöön ottaa tuon niin tuohan sopisi loistavasti esim. sormisuolalle.

Pakettiin vielä kummallekin pari levyä suklaata (toiselle vegaanista ja toiselle lempparisuklaita). Lahjalaatikkoina toimii päällystettyjä kenkälaatikoita (kenkälaatikot sain kysymällä kenkäkaupasta) ja koristeena on suodatinpaperikukat, pienet pompomit ja hieman juuttinarua. Tuohon laatikon päällä olevaan liitataulutarraan kirjoitin vielä kaasojen nimet. Lisäksi tein kummalekin kortin valokuvasta, jossa olemme yhdessä (niistä en tänne viitsinyt laittaa kuvia).

Ajattelin antaa nämä lahjat kaasoille hääpäivän aamuna, jolloin pitäisi olla hyvin aikaa rentoutua laittautumisen lomassa. Tykkäsin todella paljon lahjan kokoamisesta ja osien teosta. Kaasot ansaitsevat ehdottomasti jonkin kiitoksen, sillä ovathan he jaksaneet kuunnella häähöpötyksiä (sekä lueskella viestejä whatsup -ryhmässä) jo pitkään, auttaneet askartelussa sekä järjestelyissä ja toimivat suuressa roolissa myös hääpäivänä. Toivottavasti kaasoni tykkäävät lahjasta!
Aiotteko muistaa kaasoja jollakin? 

2 kommenttia: