maanantai 23. toukokuuta 2016

Monia tunteita herättänyt sukkanauhan heitto

Sulho kysyi kerran muistaakseni jotain hääohjelmaa katsottaessa, että onko sukkanauhan heittäminen välttämätöntä. Hän ei haluisi kömytä mekon alle hakemaan sukkanauhaa kaikkien edessä. Sanoin, ettei tämä itsellenikään ole mitenkään välttämätöntä, sillä olen vierastanut itsekin ajatusta istumisesta keskellä salia tuolilla sulhon etsiessä nauhaa helmojen alla. Ehdotin, että kyllähän se nauhan voi heittää ilman tätä julkista kaiveluakin. Asia jäi hautumaan.

Kaasojen ja bestmanien kanssa booleja maistellessa tuli puheeksi kimpun ja sukkanauhan heitot, johon tokaisin, ettei meillä välttämättä sukkanauha tule lentämään. Toinen bestmaneista oli hieman järkyttynyt ja sanoi, että kyllähän sukkanauhakin pitää heittää. Kova halu selvästi saada se itse kiinni. ;D Meillä siis heitetään todennäköisesti kuitenkin sukkanauha. Sulho voi vaikka kaivaa sen ennen heittoa taskustaan.

Katselin erilaisia sukkanauhoja netissä, mutta sitten keksin idean tehdä sukkanauhan itse. Löysin todella hyvät ohjeet sukkanauhan tekoon DIY-alusvaateprojekti -blogista. Suosittelen kurkkaamaan, jos ryhdyt itse sukkanauhan tekoon. Innostuin tekemisestä sen verran, että tein samantien kaksi nauhaa, toinen jää sitten muistoksi. Sukkanauhaan piti saada jotain sinistä, sillä en ole muuten keksinyt miten saisin sen pukeutumiseeni. Lisäksi sain lisättyä niihin jotain vanhaa, sillä osa noista "kukan" keskellä olevista koristeista on vanhojen vaatteiden mukana tulleita varakoristeita, jotka olen säilönyt myöhempää käyttöä varten. Olen aika tyytyväinen lopputulokseen.

Tein sukkanauhoista hieman erilaiset

Ajattelin tätä heittonauhaksi, mutta sulho saa päättää kumman heittää


Heitetäänkö teillä sukkanauha? Mistä olet löytänyt sukkanauhasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti