perjantai 6. toukokuuta 2016

Vuosipäivä ja kuulumisia!

Vietettiin eilen yhdeksättä vuosipäivää! Aamusta suunnittelimme hieman yhdessä häiden pöytäkarttaa ja minä kirjoittelin taas vähän paikkakortteja. Onneksi kaveripariskunta pyysi terassille istuskelemaan niin tuli nautittua myös tuosta ihanasta säästä. Käytiin myös tekemässä kesäkukkahankintoja parvekkeelle, ja samalla tuli myös hankittua äitienpäivän kukat. Illalla kävimme vielä syömässä italialaisessa pizzaa ja jälkkäriksi mahtavaa jäätelöä. Ihan kivahan tuosta päivästä lopulta tuli, vaikka emme ehtineet sitä ollenkaan suunnitella kiireisten viikkojen vuoksi.

18 ruusua eli kummallekin ruusu per vuosi <3

Olemme hoitaneet hääasioita eteenpäin melko paljon muutaman viikon aikana. Sain valmiiksi vihdoin muun muassa paikkakortit ja tänään saimme vihdoin istumajärjestyksen päätettyä. Se olikin melko haastava palapeli ja turhautuminen koko hommaan oli todella lähellä.

Vielä on todella paljon tekemistä ja jonkin verran vielä isojakin kysymysmerkkejä. Meille ei ole vielä esimerkiksi tiedossa kuka pappi meidät vihkii ja millaisella kulkupelillä liikumme kirkolta valokuvauksen kautta juhlapaikalle. Lisäksi pitäisi esimerkiksi sopia tapaaminen valokuvaajan kanssa sekä löydä lukkoon pitopalvelun kanssa ruoat, iltapalat ja selvittää hommataanko servetit sekä iltapalan kertakäyttöastiat heiltä.

Onhan sitä paljon muutakin tekemätöntä vielä, myös sitä askartelua, vaikka olohuoneemme on näyttänyt jo pidemmän aikaa enemmän koristelupajalta kuin rentouttavalta levähdyspaikalta. Tuntuu kuitenkin siltä, että olemme ihan hyvässä aikataulussa. Siihen ei kuitenkaan passaa tuudittautua vaan pitää ehdottomasti hoitaa tekemättömiä asioita säännöllisesti. Olen kirjoittanut tehtävät asiat listaan, joka on edelleenkin pitkä, mutta nyt vain rasti kerrallaan hommat hoitoon.

Upeat kesäiset kelit 

Kiva ihailla auringonlaskua parvekkeelta


Miten muilla ensi kesän järjestäjillä menee? Tuntuuko, että järjestelyt ovat hallinnassa vai onko paljon vielä asioita hoitamatta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti