perjantai 3. kesäkuuta 2016

Muutamia pieniä asioita

15 päivää! Hurjaa, että häihin on enää noin vähän aikaa. Olen tällä viikolla hoitanut pieniä juttuja häihin liittyen. Joitakin hankintoja pitäisi vielä tehdä, esim. muutama sinkkiämpäri luonnonkukkia varten. Erilaisia aikatauluja ja vastuualueiden jakoja pitäisi miettiä. Tänään olen yrittänyt kirjoittaa listaa juhlatilan koristelusta.

Lisäksi pitäisi ottaa pappiin yhteyttä, jotta voitaisiin hieman puhua muun muassa kirkkoharjoitusaikataulusta. Saadaan koko avustajaporukka kokoon vasta torstaina samalla viikolla ennen häitä, sillä osa asuu sen verran kaukana, ettei harjoitusten takia viitsi pyytää ihmisiä matkustamaan Lahteen. 

Olen leiponut erilaisia suolaisia piirakoita ja hieman myös makeaa pakkaseen valmiiksi hääviikonloppua ajatellen. Luulen, että meillä on melko paljon tekemistä juhlapaikan kanssa, joten on varmasti helpottavaa, että edes jotain ruokaa on valmiina. Nämä kertakäyttövuokiin tehdyt piirakat on sitten helppo ottaa mukaan pakkasesta mökille, jossa majoitumme avustajaporukan kanssa hääviikonloppuna.


Eilen sovimme osan vieraiden kanssa majoittumisesta. Koska itse olemme mökillä, pääsee osa vieraista majoittumaan meidän kotiin. Omat opiskelukaverini majoittuvat taas vanhempiemme kotiin, johon mahtuu mukavasti koko tuttu porukka majoittumaan. Koti pitää siis olla siistinä kun hääviikonloppu lähestyy. Pitää hommata kumpaankin paikkaan aamupalatarvikkeita ja laittaa sängyt valmiiksi.

Pitäisi hieman alkaa suunnitella häämatkaa tarkemmin. Lennot ja hotellit on hommattu, mutta oikeastaan mitään muuta ei olla suunniteltu. Haluan ehdottomasti mennä katsomaan jotain Broadwayllä ja sulho haluaa jonnekin jazzclubille. Voisi näitä suunnitelmia hieman tarkentaa ja pohtia esimerkiksi kuinka liikutaan New Yorkissa. Lisäksi pitäisi pyytää jostain toinen iso matkalaukku lainaan. Osan matkatavaroista voisi pyrkiä pakkaamaan jo ennen häitä, mutta onneksi siinä on kokonaan yksi päivä häiden jälkeen, jolloin vielä ehtii pakkailla.

Ensi viikolla on jonkin verran sovittuja aikatauluja, sillä torstaina on koekampaus ja -meikki. Lisäksi käyn samana päivänä sovittamassa vielä pukua. Tosi kiva, että pääsee näkemään miltä kampaus ja puku näyttää yhdessä. Illalla tulee valokuvaaja vielä palaveeraamaan meille, joten torstai on täynnä kaikenlaista häihin liittyvää.

Majoittuville kavereille viestitellessä oli eräs kysellyt sulholta, että missä vaiheessa hääjärjestelyt ovat. Tähän sulho oli vastanut, että minulla (morsiammella) on kunnianhimoinen tavoite, että kaikki mahdollinen on hoidettuna ennen hääviikon alkua. Tähän kaveri oli tokaissut, että minut tuntien tämä suunnitelma voi onnistuakin. Toivottavasti näin kävisi, sillä sulholla alkaa loma tuolla viikolla ja olisi mukava viettää ensimmäinen yhteinen lomaviikko rentoillen eikä stressaten.

Tästä kirjoituksesta tuli näköjään tosi sekava päivitys kaikenlaisista asioista, mutta antaa olla. :D

Hääjärjestelyjen välissä on hyvä välillä hengähtää ja nauttia parvekkeella auringosta


Ps. Ensimmäiset sääennusteet näyttävät melko hyvältä hääviikonlopun kannalta. Kyllähän ne ehtivät monesti muuttua, mutta toivotaan parasta! :)

Pps. Mulla oli viime viikonloppuna maailman parhaat polttarit! Hymyilyttää vieläkin, kun katselen kuvia, joita viikonlopun aikana on otettu. Oon onnekas, kun elämässäni on niin ihania ihmisia! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti