lauantai 21. toukokuuta 2016

Meidän karkkibuffet

Meidän karkkibuffet alkaa olla melko hyvällä mallilla. Astiat on yhtä lukuun ottamatta olleet jo aiemmin itselläni tai kaasollani eli hankintoja ei ole tarvinut tehdä buffettia varten kauheasti. Yhden astian hankin todennäköisesti vielä, vaikka kyllähän erilaisia lasisia astioita löytyisi kaapista, mutta haluan jonkin korkean astian, jossa on kansi. Muutamat sokeripihdit myös hommasin, mutta lisäksi pitäisi vielä löytää joitakin muita ottimia. Haluaisin löytää jostain vanhoja lusikoita kauhoiksi.

Eilen tipahti postista myös pienet paperipussit, jotka tilasimme netistä. Lisäksi ostin kauppareissulla pieniä muffinsivuokia, jotka toimivat karkkikippoina. Karkit on myös hommattuna. Olin ostamassa jonkin verran enemmän karkkeja, mutta sulho pääsi väliin ja hieman rajoitti karkkien tilaamista. Meille tulee kahdeksaa eri karkkia yhteensä 11,7 kg eli vierasta kohden on noin 150 g karkkia. Luulen, että tuo määrä riittää hyvin. Toivottavasti karkkia ei jää kauheasti, ettei tarvitse keksiä mitä ylijääneille karkeille tekee. Karkkeja valitessa yritimme huomioida, että myös vieraat, joilla on erityisruokavalioita pystyy herkuttelemaan joillakin karkeilla.

Karkkipurkkien lisäksi karkkibuffettiin tulee info, jossa on karkkien tiedot. Lisäksi ajattelin askarrella vielä viirin, jossa lukee "karkkibuffet". Muuta koristelua buffet tuskin kaipaa. Tiistaina menemme juhlapaikalle katsomaan ja suunnittelemaan, joten siinä vaiheessa voi vielä miettiä tarvitseeko buffetin "ympäristöä" jotenkin koristella.

Karkkipussit ja -purkit

Aluksi ajattelin, että buffettiin tulee vain hempeän värisiä karkkeja, 
mutta karkkien maut veivät voiton

Karkit listattuna ja tietoja henkilöille, joilla on jokin erityisruokavalio


Tuleeko teille karkkibuffet? Montaako eri laatua karkkeja haluatte? Valitsetteko karkit teemavärin vai maun mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti