keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kuukausi häihin!

Tällä viikolla ollaan hoidettu monia häiden järjestelyihin liittyviä asioita. Maanantaina käytiin juttelemassa pitopalvelun kanssa ja siltä osin pitäisikin kaikki olla nyt kunnossa. Illasta vielä laitettiin bändille viestillä läpikäyty biisilista. Eilen sain siskoni apuun taittelemaan servettejä ja ne valmistuivatkin todella nopeasti. Kävin myös hakemassa postin pakettiautomaatista karkit, jotka olin tilannut karkkibuffettia varten.

Noin 90 servettitaskua taiteltiin

Tänään saatiin sovittua juhlapaikalle vierailu ensiviikolle. Olisi tarkoitus hieman mallailla pöytäjärjestystä ja miettiä mihin mikäkin tulee. Lisäksi soitimme seurakunnalle, sillä emme olleet saaneet vielä tietoa papista ja kanttorista. Saimme papin, jota toivoimme. Kanttorille laitoimme sähköpostilla musiikkitoiveet. Hain tänään postilta saippuakuplat ja juomapillit, jotka tilasin muutama päivä sitten. 

Viime viikolla sain kaasoiltani viestin, jossa käskettiin pakata polttareita varten kassi aina viikonloppuja varten. Pitää kuulma ottaa mukaa yöpymistarvikkeet ja bilevaatteet. Pakkaaminen on ollut melko haastavaa, kun en yhtään tiedä millaiseen pitäisi vaatteita varata. Jännittää kun en tiedä milloin tulee lähtö. Iiik!

Jonkin verran on hoidettavia asioita vielä, mutta mitään kauheata stressiä ei ole kyllä vieläkään ole.  Haluaisin tänne laittaa kuvia askarteluista, joita olen saanut valmiiksi. Katsoa jos viikonloppuna ehtisin niitä tänne päivitellä. 

Parvekkeen orvokit kukoistavat

Ps. Siivosin viime perjantaina ja olohuone ei enää näytä askartelupajalta! Luulen tosin ettei järjestys pysy kauaa, sillä enköhän taas keksi kohta jotain askarreltavaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti