maanantai 5. lokakuuta 2015

Unelmamekko?

Olen monesti lapsena ja vielä teininäkin piirtänyt omaa unelmien häämekkoa, mutta nyt kun haaveilu olisi oikeasti ajankohtaista, en osaa vielä sanoa millainen unelmamekkoni on. Eilen näin toisen kaasoni kuntoilumerkeissä ja hän kertoi käyneensä tuttunsa kanssa meidän kodin lähellä sijaitsevassa hääpukuliikeessä. Kaasoni oli todella innoissaan käynnistä.


Olen sopinut kaasojeni kanssa, että menemme joulukuun alussa käymään Helsingissä hääpukuliikkeissä sovittelemassa mekkoja ja sen jälkeen suunnitelmana on viettää iltaa kaasojen kanssa syömisen ja drinksujen merkeissä. Tietyllä tavalla olen melko innoissani tästä suunnitelmasta, mutta jokin minua niiden mekkojen sovittelemisessa myös ahdistaa.


Luulen, että osa syy ahdistukseeni on tämä laihdutus- ja kiinteytysprojekti. Olenkin jonkin verran laihtunut nyt syömisen tarkkailulla ja liikunnalla. Olen pohtinut paljon, että mitä jos laihdun vielä melko paljon täydellisen mekon löytymisen jälkeen. Mitä jos mekon pienentäminen ei onnistu? Entä vaikuttaako tämä projekti siihen millainen mekko pitäisi valita?


Toinen syy tähän tähän mekkoahdistukseen taitaa olla se, etten todella tiedä millaisen mekon haluaisin. Joitakin todella kauniita mekkoja olen esimerkiksi Pinterestistä jo löytänyt, mutta entäs jos en löydäkään mitään mieleistä niistä liikkeistä, joissa käymme. Tuntuisi jotenkin helpommalta, jos itselläni olisi edes jonkinlaiset raamit, jonka sisällä yritän mekkoa löytää. Huomaan kuitenkin katselevani melko erilaisia mekkoja.


Olen lohdutellut kyllä itseäni monesti, että liikkeiden ammattitaitoiset myyjät kyllä osaavat neuvoa millainen mekko minun vartalolle sopisi. Lisäksi uskon, että he osaavat myös vastata näihin laihdutusprojektiin liittyviin kysymyksiin. Lisäilin tähän postaukseen kuviksi sellaisia mekkoja, jotka tällä hetkellä miellyttävät silmääni.


Ahdistaakohan ketään muuta morsianta tällainen? Taidan vaan olla hieman kummallinen, kun stressaan tällaisesta...

Entä osaisiko joku suositella joitakin pukuliikkeitä Helsingistä, joissa voisimme kaasojeni kanssa käydä joulukuussa?

2 kommenttia:

 1. Myyjistä on tosiaankin paljon apua, ja osan vaihtoehdoista saa varmasti karsittua jo myyjän opastuksella pois. Itse haaveilin pitsisestä merenneitomallista ja jopa pienistä hioista pitsiselällä, mutta myyjä osasi suoraan sanoa ettei minulla riitä pituus merenneitomalliin, ja että selkä on liian lyhyt "umpiselkäiseen" pukuun.

  Lopulta sovitin muussa yhteydessä täyssatiinista runsashelmaisempaa pukua, ja vaikka olin kuvitellut haluavani pitsiunelman, tuo satiininen istui päälle niin täydellisesti ja oli niin klassisen kaunis, että ihastuin päätä pahkaa ja kiikutin mekon kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! On mukava kuulla kokemuksia pukuostoksista, joissa myyjät on olleet noin ammattitaitoisia. Tämä tukee myös omaa ajatustani siitä, ettei asiasta kannattaisi stressata. Kyllä se unelmapuku vielä löytyy. :)

   Poista