torstai 29. lokakuuta 2015

Suklaaputous

Käytiin tällä viikolla keskustelemassa meidän pitopalvelun omistajan kanssa ja tuli kyllä luottavainen mieli. Pitopalvelu on erittäin joustava eikä meidän tarvitse vielä stressata mistään sillä tarkat menut ja muut tärkeät asiat tulee ilmoittaa pitopalvelulle vasta ihan lähellä juhlia.

Kävimme läpi myös astiaston, joka juhliin tulee. Omistaja esitteli myös näyttävän suklaaputouksen. Hieman tuo suklaaputouksen ottaminen juhliin houkuttelisi, sillä olemme kumpikin sulhon kanssa melko persoja suklaalle. Olen kuitenkin ajatellut myös karkkibuffettia enkä oikein osaa päättää näiden vaihtoehtojen välillä.

Hieman tuossa putouksessa mietityttää se, kuinka sotkuista puuhaa herkkujen dippailu on. Erityisesti mietin omaa valkoista pukuani ja sitä hermoromahdusta, kun puvulleni tippuu lämmintä suklaata. Toisaalta suklaaputous olisi kyllä melko näyttävä!Nyt kaipaan kokemuksia! Oletteko joskus olleet häissä, jossa on suklaaputous? Tai oletteko päässeet muissa tilanteissa suklaaputouksen äärelle? Onko herkuttelu sotkuista? Mitä mieltä olette suklaaputouksesta? :)

4 kommenttia:

 1. Meidän pitopalvelu oli hiukkasen kauhuissaan, kun kerroin, että meille tulee suklaaputous. Sottaista puuhaa mitä ilmeisimmin on. :D Me ratkaisimme asian päättämällä, että meille tuleekin valkosuklaaputous - ei loista niin selvästi valkoisesta hääpuvusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Todella jännä, kun meillä pitopalvelun omistaja vakuutteli, ettei se niin sottaista puuhaa ole. Hieman kyllä kuulma paikka jossa dippailu tapahtuu sotkeutuu, mutta vakuutteli etteivät ihmiset ole itseään juhlissa aiempien kokemusten perusteella sotkeneet.

   Kiva kuulla kuitenkin myös toisenlainen näkökulma. Pitää kyllä vielä hieman perehtyä tähän asiaan ja olisi mukava kuulla lisää ihmisten kokemuksia. Olisi todella hyvä, jos pääsisi itse kokeilemaan tuollaista putousta. :D

   Poista
 2. Olin kaasona häissä, joissa oli suklaaputous. Itsehän unohdin koko putouksen, mutta etenkin naisväki oli innoissaan ja olivatkin syöneet vaahtokarkkeja ja mansikoita yllin kyllin.

  Samainen suklaaputous on kiertänyt ystäväpiirimme juhlia ja minä ainakin olen niin sottainen syöjä, että pilasin juhlapaitani heti ensi istumalta. Lisäksi, jos syö paljon suklaata, tulee aika heikko olo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kokemuksesta jakamisesta! :) Pohdin kanssa itse, että tuo dippailu voisi kyllä itseltäni myös unohtua, sillä onhan siinä päivässä melko paljon kaikenlaista. Ja tuo sottaaminen kyllä hieman huolestuttaa.

   Sulho kuitenkin on melko innostunut putouksesta, joten vielä asiaa harkitaan. :)

   Poista