keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Upeita kimppuja!

Kävin eilen meidän lähikukkakaupassa ostamassa kaverille tuliaiskukat ja samalla kysyin ohimennen milloin pitäisi olla liikkeellä, jos morsiuskimppulle olisi tarvetta ensi kesäkuussa. Sain vastaukseksi, että joitakin varauksia on ensi kesälle jo tehty, ja että päivävaraus kannattaisi tehdä viimeistään tammikuussa. Tarkemmin kimpusta voidaan sopia vasta myöhemmin, mutta koska kesäviikonloput ovat kukkakaupoille kiireistä aikaa, tulisi varaus tehdä jo hyvissä ajoin.

Tästä keskustelusta innostuin hieman katselemaan vaihtoehtoja. Pionit ovat olleet lempikukkiani aina (myös ennen kun niistä tuli todella suosittuja), joten niitä olisi mukava saada joitakin kappaleita kimppuun.3 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kaikki, mutta etenkin kolme ensimmäistä. Pionit on kyllä sellainen kestosuosikki, mutta tykkään myös noista jaloleinikeistä, jotka näyttää ihan pionien pienille kopioille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut itse tajunnut edes ajatella noita jaloleinikkejä, mutta eilen kukkakaupassa niitä ihastelin. Ne ovat kyllä todella suloisia. :)

   Poista
 2. Pionit ovat kyllä ihania ja näyttäviä, yksiä minunkin lempikukkia. :)

  VastaaPoista