torstai 15. lokakuuta 2015

Häälehtiä ja hieman Save The Date -messuista

Piti jo aiemmin tulla kertomaan hieman omia mietteitä viime viikonlopun Save the date -messuista, mutta on ollut melko kiireinen viikko. Kävimme messuilla lauantaina iltapäivästä sulhon kanssa. Messutilassa oli mukavan näköisiä osastoja ja ehdimme katsoa hieman myös lavan ohjelmaa. Kiersimme messutilan pariin otteeseen, koska kun tulimme messuille oli siellä melko paljon väkeä ja tuntui, ettei ensimmäisellä kierroksella nähnyt kaikkia messupisteitä.

Minua kuitenkin hämmästytti se, kuinka vähän osastoilla tultiin esittelemään omia tuotteita ja osassa osastoissa esittelijät eivät edes tervehtineet. Olisi ollut mukavaa, jos esittelijät olisivat useammalla osastolla lähestyneet ja esitelleet tuotteitaan oma-aloitteisesti. Lisäksi ihmettelimme kovasti sitä, että keskustellessa esittelijöiden kanssa lähes jokainen esittelijä puhui vain minulle. Sulho siis jätettiin lähes huomiotta. Olisi mukava, että miehetkin huomioitaisiin tällaisilla messuilla. Voi olla hieman haastavaa saada sulhoa uudestaan lähtemään häämessuille, koska hän kyllä koki jääneensä täysin ulkopuoliseksi. Vaikka morsiamet ovat ehkä yleensä innokkaampia järjestelijöitä, voisi myös sulhasen ottaa huomioon, kun hän on kerran messuille mukaan lähtenyt. 

Muuten oli kyllä ihan kiva kiertää messut läpi ja kyllähän siellä joitakin varteenotettavia ideoita oli. :) Ostin messuilta kolme häälehteä, joita olen lueskellut iltalukemisena. Mukavampi lukea lehteä ennen nukkumaan menoa kuin selata kännykällä esim. Pinterestiä. Uusinta lehteä en ole vielä ehtinyt kuin selata. Sen kimppuun käyn heti kun siivouspäivän siivoamiset on siivottu. 


Kävitkö Save the Date -messuilla? Millainen kokemus messut olivat sinulle? Satuimmekohan vain sellaiseen aikaan paikalle, että messujen esittelijät olivat jo hieman väsähtäneitä päivästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti