lauantai 30. huhtikuuta 2016

Purkeista maljakoita

Terveiset askartelupajalta! Sain vihdoin koristeltua purkit, jotka tulevat häissä pöytiin maljakoiksi. Olen kerännyt monta vuotta sitten Frezza mocca -pulloja maustepurkeiksi ja häissä ne saavat toimia maljakoina. Näitä pulloja ei ollut tarpeeksi (eikä niitä valitettavasti enää saa), joten olen kerännyt myös Froosh -smoothiepulloja. Etikettien irrottaminen oli todella tuskallista enkä voi kyllä suositella siihen hommaan ryhtymistä. Lisäksi sain kaverilta isoja pilttipurkkeja.

Purkkeihin tulee siis itse kerättyjä mustikanvarpuja ja pieniä neilikoita, jotka tilasin kukkakaupasta, josta tulee meidän muutkin hääkukat. Mustikanvarvut kerätään todennäköisesti mökiltä. (Huom! Varpujen keräämiseen tarvitsee maanomistajan luvan.) Varpujen ja neilikoiden lisäksi purkkeihin tulee söpöt sydäntikut, joihin kirjoitetaan pöytien numerot. En ole vielä päättänyt tuleeko kaikkiin maljakkoihin tuollainen tikku vai laitetaanko pöytänumero vain yhteen maljakkoon joka pöydässä. Yhteen pöytään on siis tulossa kaksi maljakkoa. 

Kaikki maljakot valmiina, koristeena erilaisia pitsejä ja juuttinarua

Kolme erilaista purkkia

Pöytänumerotikku


Mitä mieltä olette? Kannattaako yhteen pöytään laittaa vain toiseen maljakkoon pöytänumero vai pitäisikö se olla kummassakin maljakossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti