perjantai 29. huhtikuuta 2016

Erilainen vieraskirja

Kun aloimme suunnitella juhliamme, esittelin hänelle erilaisia ideoita, joita olin nähnyt hääblogeissa ja Pinterestissä. Kyselin muun muassa mitä mieltä hän on photo booth -kuvista eikä hän oikein lämmennyt tälle idealle. Kehittelin ideaa hieman eteenpäin ja etsin ideoita siihen kuinka saisimme jollakin tavalla kuvauksen yhdeksi ohjelmanumeroksi.

Meille tulee siis "vieraskirjaksi" laput ja polaroid-kuvat, jotka on tarkoitus ripustaa pienillä pyykkipojilla juuttinarulle. Jossain näin idean matkalaukusta, johon on rakennettu tämän tyyppinen vieraskirja ja onnekseni sellainen vanha matkalaukku löytyikin sukulaisten varastosta. Eilen saimme myös polaroid-kameran kotiin ja heti piti sitä tietenkin päästä testaamaan. Vielä pitäisi suunnitella ja tehdä laput, joille terveiset kirjoitetaan. Lisäksi pitäisi kehittää jonkinlainen kuvaustausta sekä pohtia miten narut, joihin kuvat ja laput tulevat, ripustetaan juhlapaikalle. Jonkinlainen ohjeistus pitää myös kirjoittaa.

Innostuttiin kumpikin tästä ideasta melko paljon. Toivottavasti vieraatkin tykkäävät ja käyvät ottamassa kuvat ja kirjoittavat jonkin viestin muistoksi. Ajattelimme, että vieraat voisivat käydä ottamassa valokuvia odotellessa meitä juhlapaikalle potrettikuvauksista. Kokoan todennäköisesti kuvat ja laput jonkinlaiseen vieraskirjaan sitten häiden jälkeen.


kuva2: Kiva idea kuvien ripustamiseen


kuva4: Tästä ripustustaustasta tykkään erityisesti

Meidän vadelmanpunainen Polaroid-kamera


Tuleeko teille perinteinen vieraskirja vai jotain erilaista? Oletteko suunnitelleet häihinne photo boothia?

2 kommenttia:

  1. Tämä idea on sellainen iki-ihastus. Yksinkertaista, mutta kuitenkaan ei ihan perinteistä pelkkään vieraskirjaan raapustamista. Kuvat tuovat kivoja muistoja juhlasta, vieraista, juhlalookeista ja tunnelmasta :) Kamerakin on kuin karkki! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonkin aikaa kyllä emmin tämän idean kanssa, kun selvittelin kuvien hintoja, mutta nyt kun kamera on käsissä niin olen todella tyytyväinen etten alkanut tässä nuukailla. :)

      Poista