sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Uusi tuoksu häihin

Kiertelimme lauantaina sulhon kanssa keskustassa. Kävimme arvioimassa myös hajuvettä, jota olin aikaisemmin käynyt haistelemassa ostoksilla ollessani. Pohdin ostaisinko itselleni juuri tuon tuoksun häitä varten, mutta en raaskinut heti tuoksua kotiuttaa sen suolaisen hinnan vuoksi.

Tänään juhlimme pienimuotoisesti kandin papereitani, jotka ovat roikkuneet jo jonkin aikaa yhden puuttuvan suorituksen vuoksi (kirjoitan siis tällä hetkellä jo graduani). Suureksi yllätyksekseni sain sulholta pienen paketin. Pyörittelin pakettia, mutten keksinyt mitä siellä voisi olla. Paketista paljastui Miss Dior Blooming bonquet eli juuri se tuoksu, jota olimme lauantaina käyneet tuoksuttelemassa. 


Tuoksu on mielestäni naisellinen, romanttinen ja pehmeä. Se on Diorin sivujen mukaan sekoitus ruusua, pionia ja mandariinia. Saan osasta hajuvesistä todella helposti päänsärkyä, joten välillä itseäni miellyttävän hajuveden löytäminen on haastavaa. Tämä hajuvesi ei onneksi aiheuttanut päänsärkyä (testasin hajuvettä vielä sen saadessani, jottei hääpäivänä tulisi ikäviä yllätyksiä). Nyt tämä ihanuus saa odottaa muutaman kuukauden häitä hyllyssä!

Syy miksi halusin ylipäätään itselleni uuden tuoksun häihin on se, että tuoksuilla on vahva yhteys muistiin ja tunteisiin. Tietyn tuoksun kautta voi siis ns. palata tiettyyn hetkeen ja muistaa silloin koetut tunteet. Vielä nykyäänkin voin tuntea seurustelun alkuaikojen ihastuksen ja jännityksen, kun haistan tuoksun, jota sulho käytti silloin. Toivon, että myöhemmin käyttäessäni tätä uutta tuoksua, voin muistaa hääpäivämme ja palata päivän aikana koettuihin tunteisiin tuoksun avulla.

Aiotteko hankkia uuden tuoksun häitä varten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti