maanantai 7. maaliskuuta 2016

Karkkibuffet

Olen pohtinut jonkin verran pitäisikö meidän häissä olla karkkibuffet. Tykkään itse todella paljon karkeista ja erityisesti suklaasta, mutta sulho ei oikeastaan välitä karkeista ollenkaan, tosin suklaa hänellekin maistuu. Sulho ei ole oikeastaan ottanut kantaa tähän ideaan. Luulen, että hänelle on melko sama tuleeko meille karkkibuffettia vai ei.

Mielestäni herkut voisivat kyllä olla mukava lisä juhliin. Tuntuu myös, että monissa häissä karkit ovat vieraille maistuneet ja herkkujen keräily pusseihin tai kuppeihin on toiminut eräänlaisena ohjelmanumeronakin. 

Jonkin verran itselläni sekä toisella kaasoistani olisi jo kulhoja, jotka sopisivat hyvin karkeille eli ihan hirveästi ei tarvitsisi välttämättä purkkeja hommata. Tarkemmin en ole vielä miettinyt millaisia karkkeja haluaisin (luulen että myös sulholla on jotain lemppareita). Tässä kuitenkin hieman inspiraatiokuvia siitä, minkä tyylinen herkkubuffet voisi sopia meidän häihin. 

kuva1:  nätti hylly, kauniit purkit ja muut yksityiskohdat

kuva2: tykkään erityisesti lautalaatikoista ja pitsiliinasta

kuva3: rouheat puukiekot ja ihana lintuhäkki

kuva4: veikeää luonnomateriaalien käyttöä ja ihania sinkkiastioita

kuva5: hauska yhdistelmä lasia, sinkkiä  ja puuta (nam, paljon suklaata)


Mitä mieltä olet karkki- tai herkkubuffeteista? Onko tiettyjä lemppareita, joita ehdottomasti pitäisi olla tarjolla? Onko teille tulossa häihin tarjolle karkkeja tai muita pieniä herkkuja?

1 kommentti:

  1. Kauniita inspiraatiokuvia!Todennäköisesti häihimme on tulossa herkkubuffet, missä olisi myös pientä suolaista naposteltavaa. :)

    VastaaPoista