keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Hääkengät

Olen käynyt kuukauden sisällä muutaman kerran tutkimassa kauppojen kenkävalikoimia häitä ajatellen. Ensimmäisellä kerralla kiertäessäni ei kaupoissa ollut vielä kauhean paljon juhlakenkiä vaan hyllyt pursusivat lähinnä talvisaappaita, mutta tällä viikolla oli kaupoissa jo jonkin verran valikoimaa.

Kenkiä etsiessäni kiinnitin eniten huomiota siihen, että kengät tuntuivat hyvältä jalassa. Toinen asia, johon kiinnitin huomiota on korko. Olen tottunut kävelemään kengissä, joissa on korkoa, joten halusin, että hääkengissäni on tarpeeksi korkea korot. Itselleni ei ollut tarkkaa, että kengät ovat vaaleat vaan olisin hyvin voinut valita hääpäivälle myös räväkämmän väriset kengät. 

Kiertelyn jälkeen päädyin valitsemaan kengät, joita olin käynyt sovittamassa jo muutan kerran. Tykästyin kenkiin heti ne nähdessäni ja kengät ovat tyyliltään sellaiset, että käytän näitä varmasti myös häiden jälkeen. Hyvä puoli näissä kengissä verrattuna täysin avonaisiin kenkiin on se, ettei kengät varmasti lähde jalasta esimerkiksi tanssiessa.

Clarks: Kendra Dime

Kengissä on pienet tyynyt päkiöiden alla


Nyt pitää vain pitää kenkiä paljon jalassa kotona, jotta kengät on ajettu hyvin sisään ennen hääpäivää. Kengät ovat nahkaa, joten ne varmasti vielä hieman muotoutuvat jalkaan käytössä. Kengät ovat kyllä jo tällä hetkellä mukavat jalassa, tosin vasen kenkä on hieman tiukempi kuin oikea. Olenkin pohtinut onko vasen jalkani isompi vai onko oikea kenkä venyt siitä, että sitä on sovitettu kaupassa enemmän.


Millaiset kengät haluat hääpäivänä jalkaan? Onko hääkenkien etsiminen ollut helppoa?

2 kommenttia:

  1. Todella kauniit kengät, vau! Mistä ostit? En nimittäin äkkiseltään löytänyt juuri tätä mallia Zalandolta ym. Itse etsin hyviä, tukevia mutta kuitenkin kauniita ja naisellisia hääkenkiä joiden hintaa pyörii n.100€, ja nämä vaikuttaa juuri siltä! T. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin kengät Sokokselta (Lahdesta) ja hinta oli 119 e. Nämä on kyllä tosi tukevat ja hyvät jalassa. Pitäisi vaan muistaa hieman useammin pitää jalassa näin kotosalla. :)

      Poista