maanantai 13. heinäkuuta 2015

Muutos aikataulussa: Meidän häät kesäkuussa 2016

Ollaan sulhon kanssa kihlauksesta lähtien puhuttu siitä mahdollisuudesta, että pidettäisiinkin häät jo kesää 2016. Erityisesti sulho on ollut tämän idean kannalla. Olen kuitenkin koko ajan ajatellut, että emme saa varattua tiloja vielä ensi vuodelle, kun emme ole asian eteen mitään tehneet.

Viime viikolla alkoi kuitenkin tapahtua. Soitimme mahdolliseen juhlapaikkaan ja kyselimme ensi vuoden kesänä vapaana olevia viikonloppuja. Heinäkuu oli ihan täynnä ja ajattelin aluksi, että siinä meni se mahdollisuus. Sulattelin kuitenkin pari päivää ajatusta siitä, että häät järjestettäisiin kesäkuussa heinäkuun sijaan. Sulattelu tuotti tulosta ja seuraavaksi sovittiin alustavasti kirkko tietylle kesäkuun lauantaille.


Uudestaan soitto juhlapaikkaan. Hieman musertava vastaus: toinen pari oli käynyt katsomassa paikkaa juuri kyseistä viikonloppua ajatellen. Tosin paikkaa ei oltu vielä varattu, mutta paikan vuokraaja halusi kysyä ensimmäisenä katsomassa olleelta pariskunnalta vuokraavatko he tilan kyseisenä viikonloppuna. Sovittiin kuitenkin, että menemme katsomaan paikka maanantaina (eli tänään) ja saisimme silloin kuulla voidaanko me varata tila vai onko toinen pariskunta päättänyt varata paikan omille juhlilleen.

Tänään aamulla sitten sulhon, toisen kaason ja toisen bestmanin kanssa mentiin katsomaan juhlapaikkaa. Sain jopa tänään virallisesti kysyttyä ystävääni kaasokseni autossa matkalla juhlapaikalle (mutta siitä toinen kerta enemmän). Nukuin edellisen yön melko huonosti, kun jännitin miten tilan kanssa käy.

Ja hyvinhän siinä kävi! Tila on nyt varattu meille. Kävi kyllä hyvä tuuri, sillä tila on juuri meille sopiva ja jopa parempi kuin olimme kuvien perusteella ajatelleet. Ensimmäinen tila, jota kävimme katsomassa ja heti nappasi. Nyt sitten saakin alkaa suunnitella häitä ihan luvan kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti