torstai 23. heinäkuuta 2015

Kuinka näyttää hyvältä hääpuvussa?

Hääpäivänä olisi ihana näyttää upealta! Olen pohtinut, että noin kymmenessä kuukaudessa on mahdollista saada melko suurikin muodonmuutos omassa kehossa aikaiseksi. Tunne omasta kehosta ei tällä hetkellä ole kovin hyvä näin kolmen opiskeluvuoden jälkeen, jonka aikana on tullut vietettyä todella epäsäännöllistä ja epäterveellistäkin elämää. On siis aika tehdä jonkinlainen muutos jo ihan muutenkin eikä vain häiden vuoksi. Tosin häät ovat kyllä hyvä lisämotivointi!


Suunnitelmissani on alkaa käymään taas pitkästä aikaa kuntosalilla. Sainkin toiselta kaasoltani viiden kerran tutustumiskäynnit kuntosalille, jossa hän itse käy. Eilen kävimme ensimmäisen kerran salilla ja tämä sali tuntui kyllä melko mukavalta paikalta. Sali on tarkoitettu vain naisille, siellä on kuntosalin lisäksi myös ohjattua liikuntaa ja tällä salilla käy todella monenlaisia ihmisiä (ei siis pelkästään mitään himourheilijoita). Erityisen houkuttelevalta tuossa salissa tuntuisi se, että voisimme välillä käydä kaason kanssa siellä yhessä. Huonona puolena tässä salissa on se, että se on melko hintava. Pitää siis vielä pohtia mitä teen.

Salikäyntien lisäksi haluaisin taas alkaa lenkkeilemään. Uuden kotimme läheltä pääsee todella nopeasti mukavaan ympäristöön lenkkeilemään, joten mitään tekosyytä lenkkeilyn aloittamiseen ei ole. Erityisesti aamulla lenkkeily aloittaa mielestäni päivän mukavasti.


Myös ruokavalioon aion kiinnittää huomiota. Nyt vielä heinäkuun ja alku elokuun ajattelin ottaa hieman rennommin syömisen suhteen, mutta sen jälkeen on pakko muuttaa ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaa. Olen aiemmin huomannut, että oikein syömisellä saa laihtumisen lisäksi aikaan myös itselle paremman ja energisemmän olon. Energiaa tosiaan tarvitaan, kun alan suorittamaan loppuja opintojani syksyllä. 

Tavoitteenani on siis tiputtaa ihan reilusti painoa, mutta tärkeämpää kuin painon tippuminen on ehdottomasti se, että tulee parempi olo!

2 kommenttia:

 1. Itsekin käyn salilla, joka on tarkoitettu vain naisille. Ja tykkään ihan älyttömästi! Koen, että naisten salilla on jotenkin paljon vapaampi ja kodikkaampi tunnelma, kuin testosteronin katkuisilla pajoilla, joissa rauta kolisee ja miehet karjuvat tankojensa äärellä :D Vielä kun saisi vähän säännöllisyyttä treeniin, niin voisi alkaa tuloksiakin tulemaan...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt itse käynnyt neljä viikkoa tuolla salilla, jossa kävin tutustumassa ja olen ollut kyllä tyytyväinen! :) Naisten kanssa on mukava treenata eikä tarvitse katsella ketään pullistelijoita.

   Itselläni on treenaaminen ainakin vielä pysynyt melko säännöllisenä ja siihen on kyllä auttanut se, että käymme yhdessä kahden kaverini kanssa viikoittain ohjatuissa jumpissa. Käymme myös aina läpi kuinka monta kertaa on salilla käyty viikon aikana, ja jos on ollut ahkera, pääsee hieman kehuskelemaan. :P

   Poista