tiistai 27. tammikuuta 2015

Kaasoista ja bestmaneista

Häiden suunnittelu on hautautunut kaikkien muiden asioiden alle. Suoritan tällä hetkellä viimeistä lukukautta läsnäolo-opintoja yliopistolla. Lisäksi olemme alkaneet tosissaan etsimään asuntoa vanhasta kotikaupungistamme. Lainatarjoukset on eri pankeista haettuna ja asuntoja tulee vilkuiltua todella usein.

Olen kuitenkin pohtinut kaasoja ja bestmanejä. Sulho kertoi heti aluksi, että hänellä on mielessä kaksi bestmania, joita aikoo pyytää. Pyytäminen tapahtui pian kihlauksen jälkeen ja kumpikin suostui tehtävään. Toinen bestmaneista on yhteinen kaveri ja toinen on enemmän alunperin sulhon kaveri. Loistavat valinnat kyllä!

Kuva: Pinterest

Mutta entäs minun kaasot? Heti, kun kuulin sulhon suunnitelmista, päätin, että kyllähän minullakin pitää sitten olla kaksi kaasoa. Toinen kaasoista oli heti selvä valinta, ja hänelle olenkin vihjaissut jo tulevasta pestistä. Toisen kaason valinta ei olekaan niin helppo homma. Olen pohtinut yhtä kaveria lukioporukastani, jonka olen tuntenut hieman pidempään kuin muut porukan tytöt. Olen päättänyt nyt lopulta kysyä näitä kahta kaasoikseni. Mietin, että haluaisin ehdottomasti kysyä näitä tyttöjä "virallisesti" kaasokseni sitten, kun olemme lopullisesti päättäneet hääpäivämme. Pinterestistä olen löytänyt todella hauskoja tapoja kysyä tätä asiaa, joista ehkä itseäni on eniten viehättänyt tällainen ajatus:
Milloin te olette kysyneet ystäviänne kaasoiksi? Ja kuinka olette kysymyksen esittäneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti