keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Tahdotko kaasokseni?

Heti kihlauksen jälkeen olin hääideoita etsiessäni Pinterestissä ihastellut hauskaa ideaa siitä, kuinka kaasoja voisi pyytää tehtäväänsä. Idea oli vielä mielessä siinä vaiheessa, kun häitä tosissaan alettiin suunnittelemaan vuodella 2016, joten olihan se ihan pakko toteuttaa.

Tarvittiin kaksi vesi-ilmapalloa, paperia, sydänkoristeita, lankaa, kaksi pientä hakaneulaa ja kaksi pahvirasiaa (toisen rasioista taittelin itse tämän ohjeen mukaan). Pieneen paperilappuun kirjoitin kysymyksen, jonka rullasin pieneksi. Tämä lappu ja pienet sydänkoristeet laitoin ilmpallon sisään, jonka jälkeen puhalsin ilmapallon, lisäsin narun ja ohjeistuslapun narun päähän. Pallo rasiaan ja rasian päälle naru sekä pakettikorttiin ystävän nimi. Melko helppoa!

Pyysin ystävääni kaason tehtävään autossa, kun olimme menossa katsomaan tulevaa hääpaikkaa. Ystäväni oli varmasti aavistanut, että aion häntä kaasoksi pyytää, mutta oli hän hieman hämillään kun paketin hänelle annoin. Oli kyllä ihana saada kaaso paikalle katsomaan juhlapaikkaa, vaikka emme olleet tätä alunperin suunnitelleet vaan kysyin ystävääni edellisenä päivänä mukaan ja hänen aikatauluunsa tämä onneksi sopi.

Toista ystävääni pyysin kaasokseni myös autossa juhlapäivän varmistumisen jälkeisenä päivänä. Olimme menossa kiertelemään sisustusliikkeitä eikä ystäväni osannut odottaa hääuutisia eikä pyyntöäni. Jännittyneenä odotin paketin avaamista ja viestin löytämistä. Viestin löytäminen aiheutti pienen hysteerisen kohtauksen. 
Kumpikin ystävistäni suostui kaason tehtävään. Ihana saada heidät mukaan hääsuunnitteluun ja hääpäivään avustamaan! Meillä on kyllä mahtava porukka kaasoina ja bestmaneinä. Kivan lisän porukkaan tuo se, että kaikki kaikki tuntevat toisensa. Sulhon kanssa päätettiin, että seuraavaksi olisi kiva järjestää kaasoille ja bestmaneille semmonen suunnittelun suunnitteluilta loppukesästä, jossa olisi ruokaa ja viiniä. Voitaisiin pitää hauskaa porukalla ja samalla hieman alustavasti pohtia tulevia häitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti