tiistai 14. kesäkuuta 2016

Lahjat bestmaneille

Sulho pohti todella pitkään miten kiittäisi bestmaneja, sillä hän ei halunnut ostaa heille mitään turhaa tavaraa. Polttarien jälkeen hänellä oli idea valmiina. Polttareissa hänet vietiin viskimaisteluun Taivaanrantaan, jossa maisteltiin heidän omaa viskiään eri kypsytysvaiheissa. Sulho tykkäsi kovasti tästä ohjelmasta, joten hän päätti muistaa bestmaneja Teerenpelin viskipulloilla. Bestmanit myös tykkäävät viskeistä, joten tämä on mielestäni todella kiva lahja. Pullojen lisäksi pakettiin tuli hääpäivänä puettava kravaatti. Autoin sulhoa hieman pakettien koristelussa, sillä lahjalaatikoina toimivat kenkälaatikot piti jotenkin koristella. Toivottavasti pojat tykkäävät näistä paketeista!

Laatikoiden kansiin lisättiin vielä hauskat kuvat vuosien takaa

Lisäsin laatikkoon hieman silkkipaperia

Viski ja kravaatti


Tämä hääviikko on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. Jonkin verran on vielä pieniä asioita hoitamatta, mutta onneksi on vielä muutamat päivät aikaa. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat kiitoslahjat! Olen varma, että bestmanit tykkäävät. :)

    VastaaPoista
  2. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

    Hyvää alkusyksyä toivotellen,

    Love Me Do -häämessujen Hanna

    VastaaPoista