torstai 28. elokuuta 2014

Häiden suunnittelu

Häiden suunnittelu näin aikaisessa vaiheessa tuntuu välillä itsestäkin hieman hullulta! On kuitenkin hyväkin puolia pohtia hieman omia mieltymyksiään ja muita tärkeitä asioita hyvissä ajoin.

Kihaluksen jälkeen nostin lähes heti esille, että häiden ajankohta ja häiden budjetti pitää päättää mahdollisimman nopeasti. Häihin menee kuitenkin paljon rahaa eikä sellaisia rahoja taiota tetkessä, varsinkin kun olen itse vielä opiskelija ja samaan aikaan säästetään myös asuntoon.
Päätimmekin, että häihin aletaan säästää heti ja laskeskelimme, että paras ajankohta häiden juhlimiseen on kesällä 2017. Budjettin päätyminen oli pienen hintojen vertailun ja tutkimisen jälkeen lopulta melko helppoa. Haluamme kumpikin hääpäivästä ikimuistoisen ja mahdollisimman stressittömän, jonka vuoksi emme halua liikaa itsellelemme emmekä läheisille tehtävää hääpäiväksi. 

Oma periaate häiden suunnittelussa ja niitä varten tekemisessä on, että etukäteen olen valmis väkertämään kaikenlaista, koska siitä kuitenkin nautin. Hääpäivänä en halua tehdä mitään vaan kerrankin nauttia täysiä juhlista, jotka olemme järjestäneet.
Jonkin verran olen selaillut netissä sekä hääblogeja että Pinterestiä, joista olen löytänyt itseäni mielyttäviä asioita. Tässä vaiheessa en viitsi vielä tuota sulhoa kovin paljon rasittaa näillä hääjutuilla, mutta myöhemmin myös hänen mieltymykset otetaan tietenkin huomioon. Luulen, että mieltymyksemme kuitenkin kohtaavat, sillä olemme kuitenkin tunteneet toisemme jo melko pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti